CNC freesmachine

Schreinemacher gebruikt bij haar productie de nieuwste technieken, zo ook voor onze CNC freesmachines. Schreinemacher blijft dan ook graag toekomstgericht, door continue te innoveren in de nieuwste apparatuur. Het gebruik van onze CNC freesmachines zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen verspanen op hoge snelheden, met een ongeëvenaarde nauwkeurigheid. Dit maakt van Schreinemacher een betrouwbare partner voor al uw kunststof producten.

Onze CNC freesmachines hebben tot 5 assen. Hierdoor zijn de mogelijkheden met betrekking tot de complexiteit van uw producten groter dan bij andere freesmachines. Een ander groot voordeel van 5 assige freesmachines, in tegenstelling tot 3 of 4 assige freesmachines, is de hogere nauwkeurigheid van de producten. De machine kan namelijk in een doorloop meerdere vlakken frezen, zodat opnieuw opspannen van het product niet meer nodig is. Dit komt zowel de snelheid als de nauwkeurigheid ten goede. 

Onze laatste aanwinst is een Hurco VMX42SRTi, een nieuwe veelzijdige CNC vijfassige freesbank. Met een bereik van 1060x610x610 mm (X,Y,Z), kan deze Hurco ook grotere producten frezen. Verder zorgt de geïntegreerde draaitafel van deze freesbank voor een snelle omloop binnen het vervaardigen en nieuwe mogelijkheden voor complexe producten.

Nieuwe machines zorgen een hoge betrouwbaarheid en meer flexibiliteit. Ons moderne en uitgebreide machinepark zorgt ervoor dat wij voor u voor elke bewerkingsvereiste de optimale machinerie kunnen selecteren. Op deze manier blijft Schreinemacher flexibel en marktgericht. 

U kunt, doordat onze CNC machines digitaal zijn, uw producten in een CAD (AutoCad DXF) omgeving aanleveren. Producten kunnen wij zo nog sneller inlezen en verwerken, dan wanneer een tekening met de hand is gemaakt. Het werken in deze digitale omgeving zorgt ook voor minder verspilling van halffabricaat, door het gebruik van nesting programma’s. Dit zorgt voor een hoge efficiëntie.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor CNC freesmachines? Neem contact op met de professionals van Schreinemacher en informeer vrijblijvend naar al onze mogelijkheden. Bel 013-5729680 voor direct contact.