Display

Schreinemacher is al jarenlang gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van uiteenlopende kunststof displays op maat. Een kunststof display zal uw product goed tot zijn recht laat komen. De kunst van het display is om uw product verkoop bevorderend zichtbaar te maken aan uw doelgroep. Displays zijn er in vele vormen en maten, van tafelmodel tot stellage, en in diverse materialen. 

De mogelijkheden bij displays zijn divers. Schreinemacher zal eerst met u het gewenste display en de productieaantallen bepalen. Daarna gaan we met de ontwerpfase starten. Hierbij kijken we naar de beste opties voor het soort kunststof en de bewerkingen. Na een bespreking over het display met alle details, gaan we beginnen met het ontwerpen (alleen als er geen kant-en-klaar ontwerp is). 

Als het ontwerp is goedgekeurd kan de productie beginnen. Naast de gebruikelijke bewerkingen van kunststof, is het bij een display vooral belangrijk om het materiaal niet te beschadigen. Om dit te realiseren krijgen de meeste kunststoffen een extra beschermende folie. Daarnaast hebben wij de mogelijkheid om uw display van een beschermende coating te voorzien om beschadigingen te voorkomen. Ook het polijsten van het materiaal komt hierbij tot zijn recht. We brengen dan de ruwe zijdes van het display weer tot de smelttemperatuur, waardoor het display weer glad en doorzichtig zal zijn. Op deze manier kunnen we zeer uiteenlopende displays produceren, in alle kleuren en formaten. 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor kunststof displays? Neem contact op met de professionals van Schreinemacher en informeer vrijblijvend naar al onze mogelijkheden. Bel 013-5729680 voor direct contact.