Frezen

Hurco VMX42SRTi

Onze laatste aanwinst is deze veelzijdig inzetbare CNC vijfassige freesbank met zwenkkop en geïntegreerde draaitafel. Met een bereik van 1060 x 610 x 610mm (X,Y,Z) kunnen we 3-assig bewerken. De zwenkkop (B-as) +/- 92° en de rondtafel van Ø600 mm (C-as) 360° zijn de extra assen waardoor vijfvlak bewerkingen mogelijk worden.   

Biesse type SKILL G 1536 FT

Deze CNC-gestuurde bewerkingsmachine met een rastertafel heeft een werkoppervlak van 3765 x 1585 x 170 mm. De aansturing van de machine assen is volledig digitaal, waardoor hoge freessnelheden met grote nauwkeurigheid worden behaald. De zware freesmotor met zijn gereedschapmagazijn van 12 posities, maakt het mogelijk om snel te wisselen van bewerkingen. Naast de freesmotor is een boorunit geplaatst met tien onafhankelijke boorspindels, waardoor freesbewerkingen snel opgevolgd kunnen worden met de boringen. Het grote werkoppervlak in combinatie met het nesting software programma  garanderen een perfecte efficiëntie uit het halffabricaat plaatmateriaal. Naast het eigenhandig maken van bestanden, kunnen wij door u aangeleverde AutoCad DXF-bestanden inlezen. 

Cosign machines

Deze CNC-gestuurde vlakbedfreesmachines zijn een universele router, geschikt voor vele toepassingen, maar voornamelijk binnen de  signmaking en standbouw. Het hoge toerental van de spindel (50.000 rpm), de tweezijdige aandrijving van de freesinrichting en het effectieve vacuümsysteem maken het mogelijk om ook de kleinste onderdelen te verspanen.  Met het ideale freesbereik van 3050 x 2050 mm zijn deze machines uitermate geschikt om kunststof platen te frezen met een hoge efficiëntie door de nesting software mogelijkheden. Mede door het bereiken van het hoge toerental van 50.000 rpm, creëren we een mooi, glad en strak freescontour. Binnen de software zijn vele import bestandstype mogelijk zoals: Adobe Illustrator .ai & .eps, maar ook AutoCad .dxf

Cosign X500 en A300

Deze vlakbedfreesmachine is een uitgebreide versie van de R500, met een krachtigere  freesspindel en een 10-positie wisselsysteem. Het freesbereik van deze machine is ideaal voor kunststoffen, namelijk 3050 x 2050 mm. Het is de perfecte combinatie van een groot freesoppervlak met een gereedschapwisselsysteem, waardoor er zeer efficiënt en snel gewerkt kan worden. 

Cosign Entry

Met zijn freesbereik van 3050 x 1500 mm in combinatie met een 60.000 rpm hoogfrequent spindel is deze machine uitermate geschikt voor ACM plaatbewerking.

 

Hurco VMX42SRTi
Biesse
CNC plaatbewerking